Wat zijn tombstones

Het begrip tombstone komt uit de financiële wereld, ze worden uitgereikt bij een overname, financiële deal of bij het voltooien van een grote opdracht. Ook bij een beursgang van een bedrijf worden er vaak één tombstone of meerdere tombstones uitgereikt, dit gebeurt veelal tijdens het closing dinner dat als afsluiting geldt.

Tombstones zijn veelal van glas of plexiglas of acrylaat, hierin zit een inlay verwerkt met de logo’s en gegevens van de transactie of project. De Tombstone Specialist levert naast plexiglas ook duurzame awards van FSC bamboe hout, full-colour bedrukt met een milieuvriendelijke inkt.

Daarnaast zijn onze glazen awards prachtig om cadeau te doen, deze voorzien wij van een luxe lasergravering. Ook kan elke tombstone gepersonaliseerd worden, zo blijft het een unieke herinnering. Een combinatie van diverse afmetingen en producten is ook mogelijk.

Tegenwoordig zie je de tombstones ook vaak gebruikt worden als relatiegeschenk, awards, bokaal, trofee of een promotioneel artikel, een keer wat anders dan een medaille, beker of luxe pen.

Verbasteringen van een tombstone of tombstones zijn tumbstone of tumbstones, thombstone, thombestone, dealtoys, thombstones

t550.jpg