bannervoorbeeld.jpg

Een uniek geschenk voor elke gelegenheid

detombstonespecialist.jpg

De Tombstone Specialist levert al ruim 10 jaar unieke tombstones die het perfecte geschenk vormen bij iedere overname, deal of (financiĆ«le) transactie. Onze awards en trofeeĆ«n zijn al vanaf enkele stuks leverbaar en zijn vriendelijk geprijsd. Wij verzorgen de complete productie van uw acrylaat geschenken zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Het artwork is bij ons in goede handen, onze vormgevers maken een ontwerp op maat.
Onze korte levertijden zorgen er voor dat u op het juiste moment de tombstones of awards kunt uitreiken, soms al binnen 24 uur.

Wij helpen u graag met een passende tombstone en een fraai ontwerp!

Ellert C. Pater

plexiglas tombstones

Onze tombstones van plexiglas bieden we in diverse afmetingen. We kunnen ingieten maar bieden ook tombstones die op voorraad zijn en we al binnen 24 uur kunnen leveren, zelfs al vanaf 1 exemplaar!

Glazen Awards

Een tombstone van glas is steeds uniek. Leverbaar in vele varianten en afmetingen. De glascollectie wordt standaard voorzien van een fraaie lasergravering, een full-colour bedrukking kan ook.

bamboe tombstones

De unieke duurzame bamboe tombstones van FSC hout zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en in twee houtdiktes. Wij bedrukken deze aflopend in full-colour met een milieuvriendelijke inkt.